GDPR – Souhlas se zpracováním osobních údajů

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti MADOLO IT s.r.o., se sídlem Frýdek-Místek, Místek, náměstí Svobody 14, IČ: 05759374. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:
  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • e-mail
  • telefonní číslo
    1. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mail je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem kontaktování při poptávce služby a sběru obchodních kontaktů. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 3 let.
    2. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.
    3. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo
      • vzít souhlas kdykoliv zpět,
      • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů,
      • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
      • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
      • na přenositelnost údajů,
      • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.